Diabetes

Afspraak maken

Trainen
Diabetes en verantwoord trainen. AFP-Sport heeft een speciaal trainingsprogramma geschreven voor diabetici die fitter en gezonder willen worden. Het trainingsprogramma wordt ondersteund door uw diabetesverpleegkundige. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u op het diabetesspreekuur komt.

 

In drie maanden uw eerste succes. Neem de stap. Overtuig uzelf. Pak samen met Marloes de uitdaging op. Beginnen is lastig wanneer je er tegenop ziet. Maar met geschoolde en ervaren hulp gaat het u lukken.

 

Niet duur, wel goed
Voor 5 euro per week fitter en gezonder. AFP-Sport biedt gevarieerde leefstijltraining Succesvol trainen doet u al vanaf 1 x per week. Een kort intensief trainingsblok binnen het trainingsuur is de basis. U traint op uw eigen niveau. De basis mag u aanvullen met een tweede en/of derde keer trainen. Hoe vaker u komt hoe minder u per keer betaalt.

 

Challenge
Beweeg- en sportdoelen stellen met diabetes is haalbaar. Heeft u zin in uw eigen challenge? Fiets dan mee met ons in de Diabetes Classic van Martijn Verschoor? Kies een mooie afstand en doe mee. De editie 2015 was geweldig.

 

Meedoen
Voor meer informatie en meedoen kunt u contact opnemen met de praktijk (0592) 31 69 20
of mailen naar marloes.prins@afp-fysiotherapie.nl