Linda Dijkstra

Afspraak maken

 

Mijn naam is Linda Dijkstra

 

Vanaf april 2018 werk ik als Manueel Therapeut bij Asser Fysiotherapie Praktijk (AFP-Fysio). Ik ben zowel Fysiotherapeut als Manueel Therapeut en woon in Assen (Kloosterveen).

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 jonge kinderen. In 2007 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeute (Hanze Hogeschool, Groningen). Ik heb daarna gelijk ook mijn specialisatie gedaan voor Manueel Therapeut. Dit heb ik gedaan in Amersfoort aan het SOMT.

Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gedaan, zoals Dry Needling en Medical Taping, en heb ik een aantal jaren deelgenomen in het Claudicatio Netwerk en het Rugnetwerk, via het Martini Ziekenhuis.  

 

Vanaf eind 2018 kunt U ook bij mij terecht met uw baby: met de opleiding Kinder Manueel Therapeut (voorheen Kiss) kan ik uw baby met voorkeurshouding en/of een afwijkende, onrustige slaaphouding met als oorzaak soms een afwijking in de beweeglijkheid van de nek, goed behandelen.

 

Ik vind dat we een geweldig mooi vak hebben en mensen op veel vlakken kunnen helpen. Ik heb veel zin om met U als client van AFP 'aan het werk te gaan'

en maak met veel plezier onderdeel uit van het team van AFP!