AFP Sportzorg

Afspraak maken

 
De unieke samenwerking tussen AFP-Fysiotherapie en Sport- en Evenementencentrum De Bonte Wever moet het voor iedereen mogelijk maken om onder deskundige begeleiding te sporten en/of te revalideren. In een ultieme sportomgeving kunt u terecht voor gespecialiseerde beweeg- en revalidatieprogramma's. het programma wordt speciaal voor u gemaakt, zodat u uw dagelijkse (sport)leven zo goed en zo gezond mogelijk weer op kunt pakken of voort kunt zetten. Collega's van AFP-Sportzorg stimuleren en begeleiden u tijdens dit programma!
Wilt u gewoon aan uw conditie werken, dan kan dat natuurlijk ook!Het Blessureloket
Sport ik wel goed? Kan ik met deze klacht wel sporten? Hoe pak ik blessures het beste aan? Enz... Deze adviesvragen en nog veel meer kunt u vanaf nu stellen aan Het Blessureloket, onderdeel van AFP-Sportzorg en te vinden in de accommodatie van De Bonte Wever.
De tijden van Het Blessureloket zijn:
Maandag : 10:00 - 14:00 uur
Woensdag : 18:00 - 19:00 uur
Vrijdag  : 16:00 - 18:00 uur
Tijdens schoolvakanties gelden speciale openingstijden. Neemt U contact op en klik op: Afspraak maken.

Top Revalidatie
Revalidatie betekent letterlijk: weer valide maken. Top Revalidatie biedt u die mogelijkheid om, onder zeer professionele begeleiding, in een prettige omgeving aan uw herstel te werken. Een actieve leefstijl heeft een gunstig effect op de gezondheid, dus met een chronische aandoening kunt u ook bij ons terecht! Door een combinatie van sport en medische begeleiding kunnen wij de hoogste kwaliteitseisen aan de trainingen en therapieen realiseren. Onze professionals zijn op de volgende tijden aanwezig:

Maandag : 11:30 - 14:30 uur
Dinsdag : 16:00 - 17.30 uur
Woensdag : 16:00 - 19:00 uur
Donderdag : 09:00 - 11:00 uur
Vrijdag  : 16:00 - 18:00 uur

 

Locatie
Onze Sportzorg bevindt zich op een unieke locatie. U vindt het Blessureloket en de Top-Revalidatie van AFP Sportzorg, omringd door het groen van het Asserbos,  centraal gelegen, in de nabijheid van de A28. Behalve een goed bereikbare locatie is de accommodatie multifunctioneel: naast de aanwezige sportfaciliteiten en de medische voorzieningen als zwembad, fitness, ijsbaan, outdoor faciliteiten  en praktijkruimtes zijn er ook veel recreatievoorzieningen, zowel binnen als buiten. Dit biedt tal van mogelijkheden voor training- en revalidatieprogramma’s.

Contact
Wanneer u vragen heeft of behoefte heeft aan verdere informatie over de vele mogelijkheden van onze blessure behandelingen, revalidatie programma's en fitnessmogelijkheden, neem dan gerust contact op.

AFP Sportzorg: (0592) 31 69 20
e-mail: assen@afp-fysiotherapie.nl