NIEUW bij AFP-Sport FITNESS: de Octane Max CrossTrainer H.I.I.T.

Afspraak maken

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: NIEUW bij AFP-Sport FITNESS: de Octane Max CrossTrainer H.I.I.T. door te sturen naar een vriend.

14-05-2019 11:34:57

De Octane Max Trainer is goed voor intensieve trainingen.
 


Deze H.I.I.T. crosstrainer geeft je al in 14 minuten een volledige training als je voor het "Max 14 Interval" programma kiest. H.I.I.T staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een trainingsmethode waarbij je korte periodes van hele intensieve training afwisselt met periodes waarop je iets rustiger traint. Na het sporten beland je in een "afterburn" waardoor je na de training nog steeds calorieën blijft verbranden omdat je spieren energie nodig hebben om te herstellen.

 

Om je H.I.I.T training goed te ondersteunen schakelt de Octane Max Trainer in no time van stilstand naar een training op vol vermogen. De lucht en magnetische weerstand combinatie is direct aan te passen naar het juiste niveau om verder te sporten. Terwijl je bezig bent, geeft de hoge snelheidsventilator je verkoeling en geeft de digitale calorie meter je motiverende feedback over je training. Kies op de gemakkelijk te bedienen computer je eigen favoriete training en volg je resultaten op het transparante LCD scherm. Naast het Max 14 Interval programma heeft de Octane Max Trainer ook een snelstart programma, een interval programma en een handmatig programma. Daarnaast zijn er twee geavanceerde circuit programma's: Cross Circuit en Max Circuit. 

Maak kennis met de nieuwste aanwinst bij AFP-Sport FITNESS en ervaar zelf deze vooruitgang!